Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Miljø og bæredygtighed

Kan et værksted være miljøbevidst?

Deet ve’ Jette!

Fokus på bæredygtighed og naturens ressourcer

Hos Autohuset Fyn har vi stor fokus på bæredygtighed og miljø, og vi går de ekstra skridt for at sikre at bortskaffelse og genanvendelse af de materialer vi benytter, gøres på den korrekte og mest miljøvenlige måde. Vi ønsker nemlig at værne om miljøet.

Som kunde hos Autohuset Fyn kan du være sikker på at vi håndterer vores affald og spildprodukter forsvarligt og med stor omtanke. Autohuset Fyn har nemlig en intention om at fremme genbrug og undgå forurening af den danske natur. 

Det grønne alternativ: El-cykel

Hos Autohuset Fyn er det nu muligt at skifte lånebilen ud med en låne el-cykel, imens du har din bil inde til reparation. Du sparer benzinen, parkeringen, bøvl med trafikken og samtidig hjælper du med at passe på miljøet.

Læs mere

Hvor forsvinder affaldet hen?

Hos Autohuset Fyn arbejder vi aktivt for at fremme hensynet til miljøet ved at indtænke det i vores daglige virksomhedsdrift. Det inkluderer også bortskaffelse og genanvendelse af vores affald. 

Vores affald opbevares fx i specialdesignede beholdere, der afhentes af nogle af de bedste affalds- og ressourcefirmaer, der er eksperter inden for behandling og afsætning af affald og genanvendelige materialer. Derved sikrer vi altid miljørigtig håndtering af fx spildolie, plastik og metaller.

Ligeledes sendes brugte dæk retur til genanvendelse og en stor del af gummimaterialet bruges fx til kunstgræs, legepladser osv.

Farligt affald som oliefiltre forbrændes og genanvendes for eksempel til produktion af fjernvarme og el. 

Læs mere om Marius Pedersens miljøstrategi.

Hvordan kan du køre mere grønt?

Vi har samlet en oversigt til dig med en række gode råd, der kan få din benzin- eller dieselbil til at køre lidt mere grønt og udlede mindre CO2, og derved belaste miljøet mindre. Ligeledes kan du læse hvad Autohuset Fyn kan tilbyde af løsninger, der kan fremme din grønne kørsel.

Sammen passer vi på naturen. 

Læs mere

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00