Ingen slår vores mesterlige service hos Autohuset Fyn

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Mesterlig service

Hurtigt og sikkert videre

Hvis bilparken ikke kører, går forretningen i stå. Derfor er du hos Autohuset Fyn garanteret en førsteklasses behandling, så din firmabil er hurtigt på gaden igen.

Ingen slår vores mesterlige service!

Du får alle de fordele, som du kan læse om under kundefordele. Det gælder også:

Firmaaftaler med attraktive rabatter

Lav en gratis firmaaftale med os, og giv dig selv, dine medarbejdere og deres familier minimum 10% rabat på timeløn og op til 50% rabat på udvalgte ydelser samt fordelagtige priser på syn!

Ring til os på 70 70 70 39 og hør mere

Gazellevirksomhed 18/19

Autohuset Fyn blev Gazelle i 2018, og i 2019 er vi igen blevet kåret til gazellevirksomhed – og det er vi så utroligt taknemmelige for.

En gazelle er i det danske sprog blevet synonym med en virksomhed i vækst.

Børsen definerer selv en gazellevirksomhed sådan her:

“En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.”

Vi er meget beærede over at være kommet med på listen over gazellevirksomheder i to år i træk, og er kun fokuserede på at gøre det endnu bedre hvert år!

Vi vil fortsætte med at give jer nogle af Fyns bedste priser og service – og på vores Facebookside kan du altid deltage i vores konkurrencer, og vinde forkælelse til dig, din familie – og din bil!

Scroll til toppen